Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Voitto – mitä menestys sinulle tarkoittaa?

Viikon tarotkortiksi nousi Voiton kortti, joka pyytää nauttimaan niistä onnistumisista joita olet kokenut. Mikään ei ole itselle liian vähäistä etteikö siitä voisi iloita ja nauttia. Kun opettelee arvostamaan pieniäkin asioita huomaa onnistuvansa jossain asiassa päivittäin. Pienet askeleet vievät isoihin iloihin ja elämän erilaisiin menestyksen paloihin.

Menestykseen ei ole oikoreittiä vaan sitä kohti mennään pienin askelein ja opein. Menestys, se mikä se juuri sinulle on, merkitsee, että on saavuttanut jotain mitä on aina halunnut. Menestys sanaan viitataan usein suurta bisnesgurua joka on tahkonut rahaa miljoonia ja elää ökyelämää. Tätä menestyksen ei kuitenkaan tulisi pelkästään olla vaan menestyksen pitäisi olla sitä, että tuntee omanlaisia onnistumisia ja kokee sen tuovan runsautta ja iloa omaan arkeen. Olen usein sanonutkin, että raha on vain pikkuruinen piste kaiken runsauden keskellä ja siksi raha ei ole pelkästään menestyksen mittari. Tai ei ainakaan pitäisi olla.

Kun oman menestyksen oivaltaa on edessä voittoja ja mahdollisuuksia. Kun tietyt asiat on tarkoitettu tapahtuneeksi niin silloin asiat vain ratkeavat itsekseen ja loppujen lopuksi ne on todella helppo saavuttaa ja toteuttaa. Kun luottaa maailmankaikkeuden johdatukseen, viesteihin ja merkkeihin niin silloin omaa energiaa säästyy eikä sitä tule tuhlattua mihinkään ns. turhaan. Joskus se vaatii enemmän luottamusta ja uskoa niin itseen kuin maailmankaikkeuteenkin mutta lopputuloksena edessä voi olla oikea läpimurto. Läpimurron ja menestyksen myötä energia ja vaistot heräävät ihan eritavalla ja nämä vievät eteenpäin. Kun tiedät mikä on sinun tapasi menestyä ja miten haluat menestyä niin asiat kirkastuvat kuin itsestään ja luonto vain vie oikeisiin paikkoihin. Siksi on tärkeää tehdä itselle selväksi ne asiat, jotka ovat sinulle tärkeitä ja olla niistä rehellinen. Jotta voi saavuttaa omanlaisen menestyksen niin siihen kuuluu rehellisyys kaikkia osapuolia kohtaan. Kun luottaa itseensä, kumppaniin ja kollegoihin niin silloin hulluimmatkin ideat kuulostavat niin hyviltä, että ne saadaan toimimaan. Menestyksen avaimeksi voisikin sanoa, että se on rehellisyys, avoimuus ja luottamus. Kun nämä on kunnossa kaikilla osapuolilla asiat järjestyvät lähes ongelmitta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Palvelunumeroni lisäksi teen 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä 15 minuutin tulkintoja (25€) myös ajanvarauksella. Oman aikasi voit varata numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *