Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tasapaino – tunnista asiat, jotka vievät pois omasta tasapainosta?

Viikon tarotkortiksi nousi Tasapaino, mikä on sisäiseen tasapainoon ja sopusointuun pyrkimisen kortti. Elämässä tulee hetkiä, kun tasapainon merkitystä kysytään ja se saattaakin heilahtaa helposti sivuraiteelle, jos ei osaa tunnistaa mitkä häiritsevät omaa keskittymistä ja sisäistä rauhaa.

Kun tiedostamme omaa tasapainoamme horjuttavat tilanteet osaamme pidättäytyä niistä tai asennoitua niihin tilanteisiin niin hyvin, etteivät ne pääse menemään ihon alle. Asettamalla toiseen vaakakuppiin sinua inspiroivat asiat ja toiseen sinua häiritsevät energiat ja tilanteet osaat säilyttää sisäisen tasapainosi haastavissa tilanteissa, koska tiedostat ne. Sisäinen tasapainomme voi elämän eri vaiheissa horjua ja olla jopa veitsen terällä. Etenkin näinä aikoina on hyvä selvittää mitkä asiat ovat itselle siinä hetkessä tärkeitä ja mitä asioita voisi jättää tuonnemmaksi. On hyvä oppia tunnistamaan omat voimavarat eikä ylittää niitä. Välillä voimavaroja on enemmän ja silloin pystymme käsittelemään enemmän asioita yhdellä kertaa kun taas voi tulla aikoja, jolloin voimavarat on uuvuksissa. Tasapainon kortti haluaakin viestittää, että emme pakottaisi itseämme mihinkään vaan kuuntelisimme sen hetken olotilaa, voimavaroja ja elämäntilannetta.

Jotta pystymme elämään sisäisessä tasapainossa tulee oma elämä järjestää niin, että voimme sitä tuntea. Välttämällä niitä asioita, jotka horjuttavat sisäistä tasapainoa pysymme tukevasti omassa energiassamme. Joskus se vaatii ”ei” sanomisen ja kieltäytymisen joihinkin tilanteisiin menemiseen, mutta loppujen lopuksi teet sen itseäsi varten. Mitä rauhallisempi mieli meillä on, sitä vahvemmin toteutamme omaa sielunsuunnitelmaamme ja pääsemme toteuttamaan uusia ideoita.

Arjen tasapaino voi joskus tuntua tylsältä ja siltä, ettei koskaan tapahdu mitään. Silloin ei kuitenkaan tulisi lähteä mihinkään draamaan mukaan vaan etsiä itselleen paikkoja missä voisi uudelleen inspiroitua. Se voi olla kauempana kotoa tai lähimetsä. Sisäisen tasapainon kulmakivi on ehdottomasti luonto. Luonnon merkityksestä jaksan aina vaan sanoa, koska luonnon energia toimii aina. Jos tuntee olonsa epävarmaksi tai epätasapainoiseksi mentäessä luontoon niin sieltä pois tullessa huomaa ihan mielettömän eron omassa itsessä ja energiakentässä. Olo on paljon kevyempi, rauhallisempi ja tyyneempi. Luonto on huuhtonut kaiken epämiellyttävän tunteen ja ajatuksenjuoksun itsestä pois antaen tilalle rauhan. Sen olotilan, missä tunnemme olevamme kotona.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo.  9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€.) Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *