Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tänään on jälleen tarot-torstain aika ja tänään on myös mun instagramin puolella toiseksi viimeinen ”jakso” Tarot IG -liveä. Tällä kertaa vieraana on aurinkoinen ja valoisa Kipa Tiivola, jolle saan tehdä livessä tarot-tulkinnan. Kipa on tuttu niin somesta kuin myös telkkaristakin ja hän on aina yhtä hymyä täynnä. Jännä nähdä, mitä kortit hänelle tänään kertovat. Tämä on jo viides jakso ja ensi viikon maanantaina onkin sitten viimeisen vieraan, Satu Silvon vuoro. Tämä on ollut jotenkin tosi jännittävä kausi, koska tällaista ei ole koskaan tehty. Kerta se on ensimmäinenkin ja voinkin todeta, että kausi on mennyt todella hyvin. Jos et ole jaksoja katsonut niin ne löytyvät instargramissani tallenteena Reels -osiosta 😊

Mutta katsotaanpa mitä viestiä Tarotit teille lähettää. Pyri ottamaan muutama syvä hengitys, rauhoita mielesi ja anna intuition tehdä työn ja valitsen sen avulla sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen kolmonen

Mitkä asiat yhdistävät mieltäsi, kehoasi ja sieluasi? Miten voisit ruokkia kaikkia näitä kolmea tärkeää osaa itsessäsi? Tässä kortissa yhdistyy sielun ja universumin voimat, mikä antavat kaunista harmoniaa ja luottamusta elämää kohtaan. Elämä on luotu meille siksi, että pääsemme oppimaan mutta se on luotu myös siksi, että pääsemme nauttimaan siitä. Jos emme näe elämän kauniita asioita negatiivisuus valtaa kehomme ja alamme tekemään päätöksiäkin sen mukaan. En tarkoita sitä, että pitäisi olla yltiöpositiivinen vaan sitä, että näkisimme enemmän hyviä asioita, joita ympärillämme jo on ja ruokkisimme niitä.

2. Sauvojen ässä

Tulevaisuus on käsissämme, mutta luotatko siihen? Kuulostele, mitkä asiat ovat ehkä horjuttaneet uskoasi tulevaisuuteen ja miten voisit muuttaa suhtautumistasi elämään. Olemme luojia, luomme elämää, luomme arkemme sellaiseksi kuin se ajatuksissamme on. Aina ei asiat mene putkeen, mutta jäämmekö siihen pettymykseen kuinka kiinni vai hyväksyisimmekö asian sellaisenaan kuin se nyt tässä hetkessä on samalla luottaen parempaan. Tämä voi tuntua alkuun vaikealta ja siltä, ettei ulospääsyä ole. Kaikki kuitenkin loppuu aikanaan kun emme pidä liian tiukasti periaatteista kiinni, jotka pitävät negatiivisella tavalla otteessaan.

3. Kuu

Kuu on vahva ja alitajuisen viestinnän kortti. Kuu liitetään usein yöhön ja sen loistoonsa silloin. Kuun kortti pyytää laittamaan mielesi siihen, kun katsot kirkasta kuuta. Mitä energiaa se sinulle antaa ja mitä voimia se sinulle lisää? Silloin kun tarvitset lisää energiaa laita itsesi tähän ajatukseen. Lataa tämän kortin ja kuun energiaa itseesi, vahvista intuitotasi ja kuuntele rehellisen rauhallisesti sitä. Kuun energia pyytää myös heittäytymään, heittäytyä sellaiseen asiaan mikä on jo pitkään ollut ajatuksissasi. Käännä selkäsi peloille ja anna tuulen tuivertaa hiuksiasi ja tee jotain päivästä poikkeavaa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *