Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Kuningatar – parantava sydänyhteys

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Kuningatar mikä on kaunis, hempeä sydämentason kortti. Tämä kortti heijastaa parantavaa energiaa niin itsellesi kuin kanssakulkijoillesi – joskus nämä kanssakulkijat voivat olla ohimeneviä ihmisiä kaupassa tai kaupungilla ja tiedostamattasi säteilet heihin parantavaa energiaa tai tätä paranavaa energiaa voi käyttää omassa työssä ja arjessa. Tätä kaunista energiaa voi käyttää missä vain, sillä tämä tulee puhtaasta rakkaudesta. Maljojen kuningattaren energiassa ei ole mitään vilpillistä tai itsekästä.

Missä kaikissa virtaa puhdasta energiaa päästä varpaisiin. Tällä energialla voimme parantaa omia haavojamme, sydänsuruja sekä tasapainottaa meidän chakroja. Tämä puhdas energia voi aiheuttaa joissakin vahvaa vasta reaktiota, jolloin toinen osapuoli ei ole täysin valmis vastaanottamaan näin puhdasta energiaa. Kuitenkin silloin kun pysymme itse rauhallisina ja annamme energian virrata juuri sen verran kuin on tarkoitus niin tähän aletaan luottamaan. Luottamaan siihen, että energia ei ole pahasta. Jokainen ottaa vastaan sen verran tätä energiaa vastaan kuin on valmis ja se tulee myös antajana hyväksyä. Mitään ei saa antaa väkisin vaan vastaanottajan tulee olla valmis ja auki. Aistimme nämä asiat kyllä ja siinä tilanteessa tuleekin luottaa vaistoon.

Koska maljojen kuningatar on hyvin syvällinen kortti, alitajuntaan menevä, niin liiaksi en vastapainoksi voi muistuttaa maadoittumisen voimaa. Jos annamme liikaa itsemme ohjautua alitajunnan maailmaan ilman selkeyttä todellisuuteen voimme mennä liian paljon omiin ajatuksiin ja lähteä analysoimaan liian vahvasti asioita. Jotta emme vajoa liikaa syviin ajatuksiin jalkojen juurruttaminen selkeyttää omia ajatuksia syvistä tunteista. Alitajunnan kanssa työskentely vahvistaa ja herkistää intuition aisteja, jolloin alamme aistimaan asioita eritavalla ja luottamus omaan sydänyhteyteen vahvistuu. Tämä sydänyhteys antaa parantavaa energiaa koko keholle ja avaa uusia yhteyksiä itseemme ja maailmaamme. Jotta sydänyhteys pääsee avautumaan tulee ilmaista omat tunteet ja ajatukset sellaisina kuin ne ovat. Jos pidättelemme tunteitamme suljemme sydäntämme emmekä pääse antautumaan kaikelle sille mitä maailma meille olisi tarjoamassa. Sydän auki oleminen on vahvaa parantamista ja parantumista itsekriittisyydestä sekä riittämättömyyden tunteesta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *