Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Vaunut – oivallusten tie

Viikon tarotkortiksi nousi Vaunut, mikä raivaa tietä ja tilaa uusille oivalluksille omasta itsestä ja omasta tilanteesta. Vaunujen kortti on syvemmän tietoisuuden kortti ja tämä syvä tietoisuus on avautumassa ihan uudella tavalla päivätietoisuuteemme. Syvä tietoisuus on avautumassa mieleemme ja alkamassa käymään toteen. Vaunujen kortin energia on periksiantamatonta vaikka mielen harhat ja pelot voivatkin olla esteenä uusille oivalluksille. Rohkeudella kuunnella omaa sisintä pelot kuitenkin vaihtuvat uteliaisuuteen ja asiat lähtevät selkenemään vauhdilla omassa itsessä ja itsevarmuus kasvaa. Oman sisimmän kuunteleminen ja sen puhdistaminen vahvistaa sieluamme ja sitä kautta koko energiakentästämme tulee itsevarmempi.

Vaunujen kortti pyytää kohtaamaan omat juurisyyt pelolle. Pelolle mikä estää näkemästä oman totuutemme. Totuuden, mikä johdattaa uusille poluille ja vahvistaa omaa lujuuttamme. Ehkäpä tämä, mitä totuus meille tulisi antamaan, antaa myös vahvuutta katsoa omia pelkojamme silmiin ja kohdata niiden juurisyyt. Mitä ikinä ne juurisyyt ovatkaan, tulee ne käsitellä, kohdata avoimesti ja loppujen lopuksi irtisanoa pelot itsestä. Tiedän, alkuun se tuntuu todella pelottavalta mutta sitten kun siitä ajatuksesta saa kiinni niin pelko muuttuu joksikin muuksi. Ehkä se on sitä uteliaisuutta omaa itsensä kohtaan,  uteliaisuutta elämää kohtaan tai oma tahdonvoima päästää itsensä irti pelon kahleista. Mikä se onkaan mikä saa rohkeuden avata silmät omille haasteille ja peloille niin ottamalla siitä kiinni uusi elämä pääsee aukeamaan ja uudet kujeet alkamaan täysin avoimena vasta, kun oma sielu on puhdas möröistä.

Vaunujen kortti on siitä ihana kortti, että se muistuttaa meitä meidän omasta vahvuudesta ja pyytää ottamaan sen käyttöön. Olemme mihin tahansa valmiita kun uskomme itseemme ja annamme itsellemme mahdollisuuksia. Uusia mahdollisuuksia myös mahdollisten pettymysten jälkeen. Pettymykset vahvistavat ja ilman niitä emme näkisi elämän ja hyvien ihmissuhteiden kauneutta ja runsasta elämän virtausta mitä ne meissä saavat aikaan. Pettymyksille ja peloille on annettava oma aikansa, mutta ne eivät saa alkaa hallitsemaan elämää. Silloin kun tuntee valmiuden laittaa omia vaunuja eteenpäin niin siihen tunteeseen kannattaa luottaa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *