Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Mielihyvä – seksuaalisuuden avaaminen

Viikon tarotkortiksi nousi Mielihyvä, mikä antaa paljon hyvän olon energiaa. Hyvän olon energia nostattaa paljon sellaista kipinää kehosta mikä laittaa elämään paljon virkeämpää elämää ja onnellisempaa. Siksi tämän viikon tarot pyytääkin miettimään mitkä asiat saavat sinussa herättämään kipinät. Kipinä voi avautua seksuaalisuudesta tai vaikka luonnon äärellä olemisesta. Oikeaa eikä väärää vastausta tähän ei ole, koska jokainen meistä tuntee oman kehon kipinät eri tavalla ja saa niitä eri lähteistä. Kun näitä lähteitä käyttää hyödykseen voi rikkoutuneet tunteet päästä uusiutumaan ja eheytymään. Usko ja luottamus hyvään tunteeseen alkaa palautumaan ja näin oma sydänchakra alkaa palvelemaan meitä rakkauden ja rikkauden kautta. Jotta tähän uudelleen eheytymisen tielle pääsee on irtaannuttava omista tiukista rajoitteista. Kun liian tiukoista rajoitteista päästää irti uteliaisuus kasvaa ja kipinät alkaa kypsymään ja kasvamaan. Tämän ns. riskinottamisen myötä tapahtuu jotain niin suurta omassa itsessä, että sitä voi kutsua jopa kuolemaksi, jonka jälkeen tapahtuu uudelleensyntyminen. Tunne-elämä ja sydänchakra puhdistuvat sekä uudistuvat ja syventävät omia tunteita.

Uudistuminen tapahtuu ainoastaan siten, että antaa menneisyydellä tilan jäädä menneisyyteen eikä elä enään sitä kautta. Tässä hetkessä voimme toistaa menneisyyttä, mutta entä sitten tämä hetki? Jos elämme menneisyytemme kautta jää meillä tämä hetki näkemättä. Menneisyys varmasti tuo ihania muistoja mieleen ja niitä saakin muistella, mutta muistetaan kuitenkin, että voimme tehdä koko ajan lisää, uusia muisteltavia tässä hetkessä ja tulevassa. Mielihyvän kortti on vahva uudistumisen kortti ja uusien asioiden kokeilemista. Miten ihanaa onkaan kokeilla ja tuntea uusia tunteita ja antaa niiden vallata sydän ja koko keho kipinöillä.

Elämästä nauttiminen tässä ja nyt luo kiitollisuuden tunteen siitä, että on saanut elää niinkuin on elänyt. Elämästä nauttimisen yhteydessä jaamme itsellemme ja ympärillemme vahvaakin energiaa, millä voimme tietämättämme auttaa jotakuta kuka tarvitsee juuri sitä elinvoimaista energiaa mitä säteilemme. Energiaa on kaikkialla ja joskus se voi saada ympärillä hämmennystä aikaa. Miten pystyin kokemaan tuota tai miten aistin tämän näin herkästi? Kaikkiin asioihin ei välttämättä tarvitse etsiä vastausta ja syytä vaan siitä omasta aistiherkkyydestä voi nauttia ja ottaa kaiken ilon ja hyödyn irti. Omia aisteja ei kannata piilotella, sillä niiden avulla saamme kaikkea sellaista tietoomme mitä tässä hetkessä tarvitsemme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

Muistuttelen myös seuraavasta Helsinki -päivästäni, joka on 7.5. Olen taas Uudenmaankadulla tekemässä tarot-tulkintoja sekä energiahoitoja.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *