Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Hirtetty – vapautta kasvulle

Viikon tarotkortiksi nousi Hirtetty mikä muistuttaa meitä vahvasti siitä, että antaisimme kasvulle ja kehitykselle oman tilan. Sitä ei voi pakottaa, ei nopeuttaa vaan oma henkinen kasvu tapahtuu omaan tahtiinsa. Siihen tahtiin mikä on tarkoitettu ja tämä valmius on olemassa itsessä kun kehitykseen vaikuttavia asioita tulee eteen. Se on hyvä muistaa silloin kun elämä heittää kapuloita rattaisiin. Tieto ja tunne sisäisestä valmiudesta voi antaa valtavan paljon voimaa käsitellä asioita ja hyväksyä asiat sellaisenaan kuin ne vastaan tulevat. Niitä vastaan ei kannata pyristellä vaan antaa vapauden toteutua.

Välillä kuitenkin voi tulla tunne kuin mitään ei tapahtuisi. Olo on kummallisen levoton ja jopa ärtynyt. Samaan aikaan tunne on, että jotain tulee tapahtumaan mutta ei tiedä mitä eikä sen vuoksi tulevaan pysty vaikuttamaan mitenkään. Se voi tuntua todellakin ärsyttävältä, mutta sisimmässä tapahtuu kuitenkin koko ajan ja tänäkin aikana meitä valmistellaan juuri tähän tulevaan – siihen, mitä meille ei vielä ole näytetty ja kerrottu. Siksi on tärkeää antaa tilaa tälle kasvulle. Vapautta kasvaa sisäistä minäänsä myös siinä tietämättömyyden tunteessa ja antaa asioiden kypsyä kaikessa rauhassa. Kaikkeen ei voi vaikuttaa ja henkinen kehitys ja kasvu tarvitsee välillä oman tilansa ja rauhoittumisensa. Tapahtumattomuus tulee tarkoituksella elämään, tai sen tunne koska kasvuahan tapahtuu koko ajan. Näin pääsemme keräämään voimiamme kasvun ja kehityksen keskellä. Väsyyhän siinä, jos koko ajan on ympärillä tai itsessä tapahtumassa jotakin.

Joskus myös tapahtumattomuuden voi tehdä itse. Voi laittaa itse kapuloita rattaisiin jos tuntuu, että asioita tapahtuu liiaksi ja kaipaa rauhaa ja tilaa käsitellä niitä. Oman kasvun ja kehityksen kanssa ei tarvitse olla vakava vaan antaa sille vapautta, lopettaa yliajattelu ja elää kiitollisena elämää tässä ja nyt.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *