Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Paholainen – paholainen pukeutuu Pradaan?

Viikon tarotkortiksi nousi Paholaisen kortti mikä on vahvasti kolmannen silmän kortti. Tästä lause ”Paholainen pukeutuu Pradaan”, koska nyt pyydetään olemaan yhtä kolmannen silmän kanssa eli oman tietoisuuden kanssa omassa ympäristössä. Valo vetää lähes aina puoleensa varjoja ja pimeyttä ja oma valo on oma voima. Mutta, se voi olla myös magneetti, joka vetää varjoja puoleensa. Varjoja, jotka tukeutuvat valoon oman itsekkyyden nimessä.

Joskus ulkokuori pettää ja pahasti ja itse ainakin haluan uskoa aina hyvään. Hyväntahtoisuuteen ja siihen, että virheistä on opittu. Tässä kuitenkin omat kokemukset täytyisi osata ottaa huomioon ja luottaa varoitusmerkkeihin, jos niitä alkaa ilmaantumaan kuten vanhat toimintatavat. Tässä kohtaa on erityisen tärkeää luottaa omaan tietoisuuteen, omaan intuitioon ja tunteeseen mikä tulee eikä päätäpahkaa mene ns. lankaan. Tätäkin on tapahtunut ja todella tiedän mistä kirjoitan. Siksi tämän viikon tarotkortin viesti kolahtaakin todella vahvasti ja toivottavasti antaa myös sinulle rohkeutta nähdä mahdolliset varjot varjoina eikä itseään pelastajana, jota voidaankin loppujen lopuksi käyttää hyödyksi mikä johtaa suruun.

Valo on voima, joka vie elämässä eteenpäin ja antaa myös rohkeutta jättää hyväksikäyttäjät elämässä taakse. Huokuu viikon tarotkortista myös se toinen puoli – kovan kuoren alta voi paljastua jotain todella kaunista ja herkkää jos sitä saadaan purettua. Kuori on vain tehty ja rakennettu ympärille muiden odotusten takia ja sen vuoksi ollakseen jotain muuta kuin mitä on. Juurisyy, mikä on vienyt elämässä siihen missä nyt on. Omaa voimaa ei ole uskallettu kuunnella vaan on tehty ja toimittu niin kuin muut olettavat tekevän ja haetaan hyväksyntää sitä kautta. Mikä voi johtaa todella vääriin ratkaisuihin. Tätä kuorta voikin olla vaikeampi lähteä purkamaan, mutta omalla valollamme voimme auttaa ja tukea löytämään toisen vahvuudet ja ennenkaikkea rohkeuden olla juuri se kuka on. Oma herkkä itsensä, joka tunnistaa omat vahvuudet ja osaa käyttää niitä hyödykseen elämässä. Kuulostaa tämä sitten itseltään tai tuttavalta niin aina on hyvä muistaa, että kukaan ei ole syntyessään paha vaan jokin tekijä on vaikuttanut siihen, mihin elämä on kuljettanut. Voimaa ja tahtotilaa löytyy varmasti kaikista seurata sydämensä polkua. Eri asia on se, kuunteleeko sitä 🩷

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *