Hae
Mirva Emilia

Täydenkuun juhannus

Juhannus saa ihan uuden kulman kun täysikuu Kauriissa mollottaa juhannuspäivän aamuna 22.6 klo. 04.07. Tämä täysikuu avaakin luottamuksen kanavat täysin auki ja kauriin energia työntää itsevarmuutta, turvallisuutta ja halua edetä elämässä. Tämän täydenkuun aikana meditaatiota kannattaa ohjata omiin haaveisiin ja niiden toteutumiseen, sillä Kauriin energia on lempeän tahdonvoimaista ja tämä tahdonvoima voi nyt seurata joka paikkaan. Tästä voi kuitenkin tulla myös liiallista, jopa pakonomaista tahtoa saada jokin asia tai tahto läpi. On siis tärkeää huomata näiden kahden tahdonvoiman ero ja ymmärtää myös ympärillä olevat ihmiset ettei tahdonvoimaisuus mene toisten käskyttämiseen. Oma tahtotila voi olla niin suurta, että siinä tohinassa ei välttämättä huomaa sitä ettei kaikki ole välttämättä samalla tavalla valmiita ottamaan askeleita eteenpäin kuin itse.

Kauriin energia on myös rehellistä ja nyt voikin omat rajoitteet nostattaa päätään, sillä mieli haluaa olla itselleen rehellinen. Rehellinen asioista, jotka vielä toimivat ja jotka taas eivät toimi. Kauriin energiassa kannattaakin olla avoin omille tottumuksille ja tavoille, sillä tämän täydenkuun aikana nämä voivat romuttua täysin. Iänkaiken vanhat totutut tavat saavat nyt uuden järjestyksen ja osa onkin aika heittää romukoppaan. Henkistä työtä tehdessä itsemme kanssa vanhoista tavoista ja rajoituksista luopuminen on yksi suurin asia mitä itsemme hyväksi teemme. Tavat tai ajatusmallit joihin olemme tottuneet voivat tulla jostain todella kaukaa, lapsuudesta, edellisistä elämistä, jolloin meitä on opetettu tekemään asioita jollain tietyllä tavalla. Tämä täysikuu voikin antaa sysäyksen tehdä näitä muutoksia ja jos itsellä on jo tunne siitä, että muutosta on tehtävä niin nyt on siihen oikea aika. Täydenkuun energia tukee tätä projektia, ja sanoisinko myös haastetta täysin. Tämä muutos voi aiheuttaa lähipiirissä kummastelua sekä kyseenalaistamista ja onkin tärkeää pysyä omassa tahdonvoimassa mitä Kauris energiallaan nyt ympärilleen työntää. Kaikista parasta on työntää nämä kummastelut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Keskikesän tarot-torstai

Keskikesän juhla eli juhannus kolkuttelee jo ovella, mutta ennen sitä ehditään keskittymään vielä tarot-torstain viestiin. Tänä vuonna juhannus onkin voimallista ja maagista aikaa, kun täysikuu on juhannuspäivän aamuyöllä neljän maissa täysissä energioissa Kauriin merkissä. Tästä tulossa tänne blogin ja instagramin puolelle lisää vielä juhannusaattona. Katsotaan silloin tarkemmin kuun energioita ja sen mahdollisia vaikutuksia 🙂 Meidän juhannus  suunnitelmiin kuuluu taas mökkeily ja käydään katsomassa Kolhon kokko veneellä. Kolhon kokon aikana tie suljetaan kokonaan ja ihmiset kerääntyvät katsomaan järvellä roihuavaa kokkoa. Vaikka Kolho on todella pieni paikka, kylä, saa juhannuskokko aina väen liikkeelle. Veneeltä on mukava katsoa, kun tienvarsi on täynnä ihmisiä ja muita veneilijöitä on ympärillä 🙂

Mutta ennen täydenkuun ja juhannuksen energioita keskitytään tähän hetkeen ja tarot-torstain viestiin. On mielessäsi millainen hälinä tahansa (johtuen ehkä juhannuksen suunnitelmista) rauhoitu hetkeksi ja anna ajatuksillesi tilaa. Valitse rauhassa, intuitiotasi käyttäen alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Lue alta mitä valitsemasi kortti sinulle juuri tähän hetkeen viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. maljojen ässä

Sydänyhteys ja sydäntietoisuus. Asetu sydämesi tasolle ja anna niiden viestien tulla läpi mitä sieltä on tulossa. Niitä ei tarvitse pelätä, arkailla eikä niitä tarvitse väkisin kuulostella vaan ne oikeat ajatukset ja viestit tulevat mitä tähän hetkeen tarvitseekin tulla. Ei kannata asettaa ajatuksia liiaksi tulevaan vaan pyydetään pohtimaan tätä hetkeä ja sitä mikä tässä hetkessä on tarpeen, ilman rajoituksia. Jos yritämme pakottaa kuulemaan sydämen ääntä niin silloin emme saa selkeitä vastauksia. Parhaiten kuulemme sydäntä kun olemme omassa rauhallisuuden tilassa emmekä anna ulkopuolisten häiriötekijöiden vaikuttaa omaan tilaamme ja oloomme.

2. miekkojen seiska

Onko jokin asia, mitä pakoilet tai siirtelet eteenpäin. Jokin tunne, ajatus tai tekeminen? Tämä kortti pyytää saattamaan loppuun sen mitä olet jo tarpeeksi pitkään jättänyt roikkumaan. Se voi olla jonkin vanhan ihmissuhteen tunnetiloja jotka nousevat pintaan, jokin työasia tai kotona tehtävä asia. Jotta tähän löytää rauhan itsensä kanssa niin siihen on vain yksi hyvin selkeä ohje – laita pyörät pyörimään ja saata tämä asia loppuun. Teet sen avulla itsellesi suuren palveluksen.

3. voima

Kun kohtaamme pelkoa tai kehomme alkaa reagoimaan johonkin vahvasti niin muistuta itseäsi omasta voimasta. Voimasta, joka on ihan varmasti sisälläsi vaikka siinä hetkessä ei siltä tuntuisikaan ja, että pelko yrittää voittaa sisäisen voiman. Epämiellyttävissä tilanteissa pelko ottaa äkkiä ylivallan mutta se voi tuoda kehoon myös paljon adrenaliinia, mikä auttaa voittamaan pelon. Tämän johdosta tulee vahva tunne siitä, että minä selviän. Mikään ei ole niin suurta etteikö siitä selviäisi. Ja tätä ajatusta pyydetään luomaan itseen silloin kun kohtaamme pelkoa ja tuntuu kuin maailma kaatuisi niskaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen päivittäin tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30n minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia