Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maailmankaikkeus – mistä on aika päästää irti?

Viikon tarotkortiksi nousi Maailmankaikkeus, joka on valttikorttien viimeinen kortti. Tämä tietää sitä, että jokin aikakausi on päättymässä. Jokin tunne, elämänvaihe tai muu itselle merkittävä asia on viimeistä silausta vailla taputeltu loppuun. Kaikki on tehty mitä on voinut ja nyt voi ja on aika päästää irti. Tähän irtipäästämiseen kuuluu vahvasti rentous, kiitollisuus ja tunne siitä, että olen tähän valmis. Tässä ei ole mitään  pakottavaa vaan tähän aikakauden päättymiseen sisin on valmistautunut jo pidemmän aikaa ja nyt on sen aika.

Irtipäästämisen aiheita voi olla monia, kuten rahan tuoma stressi, ihmissuhteet, itsensä pelottelu tai ruoskiminen tai jokin ajatusmalli mikä liittyy elämäntapaan negatiivisesti. Maailmankaikkeus luo uudistumisen ihmeen kautta mielettömän energialatauksen. Kun tunnemme ja huomaamme itsessämme positiivisen uudistumisen haluamme jatkaa sitä emmekä koe tarvetta enään jatkaa vanhaan malliin. Ja kun tämän viikon tarotkortti on päättymisen kortti niin ainahan päättymisen jälkeen alkaa uusi kausi, uusi aika. Ja mitä enemmän me kuuntelemme omaa vointiamme niin sitä enemmän pääsemme käsiksi siihen minään kuka haluamme olla.

Jos kierrämme samaa kehää tai törmäämme jatkuvasti ihmissuhteisiin, jossa on mustasukkaisuutta tai hallinnan elkeitä niin minkä on muututtava. Mikä sellainen tunteellinen ”tarve” itsellä on mikä toistuu ihmissuhteesta toiseen vai onko kiinnipitämisen tarvetta joka juurtuu yksinolon pelosta. Miksi pelkää yksinoloa ja onko se edes niin, että kaksin on aina kaunehimpi vai tulisiko tästä(kin) vanhasta ajattelutavasta päästää irti silloin, jos ihmissuhde syö oman energian täysin.

Oma mieli on hassu. Se voi jäädä kovastikin kiinni johonkin ajatukseen mikä juontaa jostain tunteesta tai kokemuksesta. Tunne on voinut olla niin henkinen tai fyysinen ja vaikkei sitä enään olisikaan tai tuntisikaan niin siihen ajatukseen on voinut jäädä kiinni ja sitä mielen kautta hakee. Mieli hakee kipua ja särkyä vaikkei kehossa sitä edes ole tai mieli hakee draamaa vaikkei sitäkään olisi lähimainkaan. Tai kokemus siitä, että jotain asiaa ei ole ollut tarpeeksi niin tavaksi on jäänyt keräily pahan päivän varalle. Sitten huomaa, että pestyjä jogurttipurkkeja on varastot täynnä. Tällä tavalla me voimme itse toteuttaa itsellemme särkyä, kipua tai jonkun asian puutteen vetovoiman kautta. Toki pestyt jogurttipurkit varastossa voivat tuoda turvallisuuden tunteen, mutta myös liika on liikaa. Omalla ajatusmaailmalla vedämme puoleemme niin puutteita ja kipua kuin myös iloa, runsautta ja keveyttä. Mitäpä jos laittaisimme nämä vanhojen kipujen muistot pakettiin ja alkaisimme tosissaan vetämään puoleemme niitä asioita mitä elämäämme haluamme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *