Hae
Mirva Emilia

Uudenkuun tarot-torstai

Ihanaa uudenkuun päivää! Tänään torstaina 6.6. kuu on meille pimeimmillään klo. 15.37. Uusikuu möllöttää kaksosen merkissä ja kirjoittelinkin tästä oman blogipostauksen eilen. Pääset lukemaan uudenkuun energioista suoraan tästä linkistä 😊 Uusikuu vaikuttaa tietysti energiallaan tarot-torstaihinkin mutta jotenkin mun intuitio kuitenkin sanoo, että nämä viestit tulevat olemaan ihan omiaan. Kaksosen energia vaikuttaa, mutta antaa tilaa kuitenkin muullekin. Ja tämä on todella hyvä, koska kuun vaikutus vaikuttaa meihin eri tavalla ja joihinkin se ei vaikuta mitenkään.

Mutta katsotaan mitä tarot-torstain viestit meille tällä kertaa viestittää. Sulje silmäsi, hengitä muutama kerta syvään ja valitse intuitiotasi käyttäen sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta. Viestin voit lukea heti korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen vitonen

Kaikkensa antanut fiilis? Hyvä, koska silloin tiedät että olet antanut kaikkesi ja silloin on hyvä hengähtää ja antaa asioille tila. Kun keho antaa merkkejä siitä, että on antanut kaikkensa (väsymys, ärtymys, turhautuneisuus, suru) on annettava mielelle mahdollisuus lähteä korjaamaan sitä. Muista, koko ajan ei tarvitse eikä pidä olla puskemassa eteenpäin. Asiat tapahtuu kaikista parhain päin kun emme yritä hallita tilanteita liiaksi. Tässä kortissa on energiana myös paljon pettymystä ja epäonnistumisen tunnetta. Silloin kun menetämme jotain tai emme saa jotain mitä haluaisimme nämä tunteet nousevat pintaan. Mitään ei ole kuitenkaan vielä menetetty ja kun hyväksyy asiat sellaisenaan kuin ne ovat niin näemme asiat selkeämpinä ja huomaammekin, että uudet ovet ja alut alkavat avautumaan edessä. Ja jos tuntuu, ettei tiedä mitä tekee, älä tee mitään. Anna asioille luonnollinen tila kehkeytyä. Tieto seuraavasta siirrosta tulee ihan varmasti.

2. Lanttien kymppi

Kaikki mahdollisuudet ovat auki, älä ummista niille silmiä vaan näe niiden mahdollisuudet auttaa toteuttamaan unelmiasi. Energiat ympärillä ovat todella tehokkaat ja sysääviä toteuttamaan asioita, joita on pohtinut. Kaikki on meistä itsestä kiinni ja siitä, että tietää mitä elämältä haluaa. On hyvä myös tarkastella niitä puolia, jotka mahdollisesti ovat esteenä haaveillesi ja niiden toteutumiselle. Kun kohtaa nämä, alkaa niiden purku. Ja purkamisen jälkeen alkaa elämän rakentaminen ja eläminen omalla tavalla.

3. Maljojen kasi

Kaikki on valmista ja järjestyksessä. Nyt voi vetäytyä omaan rauhaan ja tilaan, nauttia kaikesta siitä mitä on saanut aikaan ja tehdä itsensä hyväksi jotain kivaa, hemmottelua. Tämän lomassa voi huomata, että asiat jotka sai järjestykseen onkin asioita, jotka saattavat jäädä kokonaan taakse. Tämä on muutoksen kortti mitä tapahtuu niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ulkoisesti tämä voi merkitä esimerkiksi muuttoa ja sen kautta uuden energian löytämistä elämään. Sisäisesti, keskity nyt vain niihin mitkä ovat itselle tärkeitä asioita. Asioihin, jotka tuottavat sinulle täyttymystä ja iloa. Tämä kortti muistuttaa olemaan terveellä tapaa itsekäs ja luomaan nautintoa itselleen, jotta elämästä muodostuu runsaampaa ja elävää.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *