Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rikkaus – elämän rikkautta

Viikon tarotkortiksi nousi Rikkaus, josta vahvana viestinä tuli elämän rikkaus. Elämä tarjoaa meille kaikenmoista, välillä hyvää, välillä huonoa. Huonoista kokemuksista usein muistellaan negatiivisesti mutta tarvitseeko sen oikeasti mennä niin. Elämän rikkauteen kuuluu vahvasti myös ne elämän haastekohdat ja jälkeenpäin kun niitä pohdiskelee voi niistä saada, tai oikeastaan niistä saa paljon uutta näkökulmaa kun niitä osaa tarkastella monelta eri kantilta.

Elämän rikkaus näkyy kaikkialla – luonnossa, kotona, sielussamme, perheessämme, ystävissämme, kaikkialla ja kaikissa. Se, miten jokainen kohdallaan tuntee rikkauden on jokaisen oma asia eikä siitä tulisi väitellä tai kiistellä toisten kanssa. Minusta ainakin on hienoa, että jokainen näkee elämän rikkauden eri tavalla ja kun asiasta juttelee voi itsekin havahtua näkemään joitakin asioita eri perspektiivistä. Yksi elämän rikkauksista onkin keskusteleminen ja asioiden jakaminen jonkun kanssa. On hienoa uppoutua keskusteluun, jossa kaikki osapuolet kuuntelevat ja arvostavat jokaisen ajatuksia eikä kukaan yritä painaa toista jalan alle. Kyseenalaistaa voi kunhan se ei ole töksähtelevää vaan aitoa kiinnostusta.

Suurin rikkaus meille on kuitenkin luonto. Havisevat puunoksat, luonnon omat kukat ja kasvit, vesi, eläimet, poksahteleva jäänpinta. Tätä luetteloa voisi jatkaa loputtomiin. Luonto tekee meidän jokaiselle solulle hyvää ja siitä meidän on yhdessä pidettävä huoli. Ilman meidän ihmisten huolenpitoa luonto kuihtuu ja loppujenlopuksi myös meidän ihmisten mieli kuihtuu. Jotta elämän rikkaus säilyy mahdollisimman hyvänä niin kortin viesti onkin meille, että mitä minä voin tehdä luonnon hyväksi. Mitä minä voin tehdä, jotta luonto jaksaa tulevaisuudessakin hoitaa sieluani yhtä hyvin kuin nyt.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *